Om elektro1 Hitra & Frøya AS

Elektro1 Hitra & Frøya AS har 23 ansatte.

Vegar Lian er selskapets faglige leder med ansvar for alle el-installasjoner. Han har også ansvar for salg og kundekontakt, både mot privat- og bedriftsmarkedet.

Jon Mikalsen er vår servicetekniker. Han har dessuten ansvar for industri- og skipsinstallasjoner.

Det at vi er medlem av Elektrounion tilfører bedriften høy kompetanse innen alle felt av elektro, tele- og datakommunikasjon og internkontrollsystemer, noe som kommer alle våre kunder til gode.

Vi har også en egen avdeling for blikkenslager, snekker og murer, som ledes av Magnus Bouvin. Avdelingen utfører alle slags oppdrag innen disse fagene, inkludert installasjon av ventilasjonsanlegg. Magnus Bouvin har ansvaret for salg og kundekontakt for privat- og bedriftsmarkedet i sin avdeling.

Selskapets daglig leder og reklamasjonsansvarlig er Edmund Trøan.

Vi er også behjelpelig med bygningsingeniør, graveabeider, rørlegger, og maler/byggtapetserer/flislegger. Som vår kunde vil du kunne nyte godt av vårt brede tilbud.

Du kan ta kontakt med oss og få hjelp, ring 974 11 111 – uansett når du har behov for det.

Vi ønsker tilfredse kunder og trenger alltid din hjelp til å bli bedre. Gi oss gjerne tilbakemelding, både ris og ros! Det er gjennom tilbakemeldinger vi kan bli bedre, til det beste for alle våre kunder.

ENØK

Vi arbeider med å finne de beste løsningene med tanke på energibesparende tiltak. Vi bistår med rådgivning, prosjektering og leveranse av små og store systemer med tanke på enøk. De største el-kostnadene kommer vanligvis fra romoppvarming (transmisjonstap og ventilasjonstap), og for å redusere store energikostnader er derfor planlegging og tidstyring av energi viktig. Vi har lang erfaring med systemer for energisparing, og kan komme med råd til industribygg og enklere sparetiltak for bolig og hytte.